Молив за шминка за очи Добавувач и производител во Taiwan.
CAPICOLOR INTERNATIONAL COSMETICS LTD. е еден од реномирани производители, добавувачи и извозници на Молив за шминка за очи, со една фабрика во Taiwan. Со години на работно искуство во линија на одлуки, ние се познати за нашите извонредни перформанси во индустријата. Ние се помогна како една од водечки бренд во Taiwan. Ние постојано се надградуваме нашите производи да ги исполнуваат меѓународните стандарди. Ние сме тим од професионалци, кој предвидува навремени испораки со висок quality.Our искреноста и им помогна на напорна работа ни одговара нашиот квалитет со меѓународните стандарди.

Вовед

Since 1971, cosmetics history over 40 years
In 1995, we launched paper-roll lip pencil.
In 2000, we launched liquid eyeliner pen.
In 2009, passed certificated of ISO 9001:2008
In 2009, set up ”Capicolor International Cosmetics Ltd.“
In 2015, passed certificated of ISO 22716
In 2022, passed certificated of SA8000
R&D team improvement
Product differentiation
Warm formulas / Product safety
Certificate of SGS/Intertek

Најдете и купете Молив за шминка за очи по најдобра цена од производителот или добавувачот во Taiwan. Добијте детали за контакт и адреса на производителите, OEM, ODM, добавувачите, компанијата и фабриката на Молив за шминка за очи во Taiwan.
Нашата искреност и напорна работа ни помагаат да одговара на квалитетот на нашите

Молив за шминка за очи

со меѓународните стандарди. Според различни видови на производство барања, ние нудиме услуги совршен за вас.