CAPICOLOR INTERNATIONAL COSMETICS LTD. снабдувач и производител на Маскара за веѓи. Нашата палета на производи вклучува многу аспекти. Неговата ефикасност на трошоците е неговата предност. Нашата мисија е да бидеме пионери во високотехнолошката индустрија преку испорака на долгорочна вредност за клиентите, вработените и партнерите преку континуирана иновација и извонредност во сите аспекти на нашиот бизнис. Ве молиме слободно контактирајте со нас .

Маскара за веѓи

3 во една маскара Нежна вода-базирана формула,лесен за отстранување,не ја повредувајте кожата.Уникатниот високомолекуларен полимер има водоотпорен и не-својства за размачкување.Со влакна со различна должина,ја зголемува и вреднува секоја ресница,создава природно виткање трепките изгледаат како кукла.Ја зголемува шминката на очите за да има шармантни очи.Потекло:Тајван.
Маскара за веѓи Нежна вода-базирана формула,лесен за отстранување,не ја повредувајте кожата.Уникатниот високомолекуларен полимер има водоотпорен и не-својства за размачкување.Различни бои на веѓите и долготрајни.Висок водоотпорен фактор,траен ефект од 8 часа без избледување,разновидни светли и заситени бои со различни бои за коса,лесно се менува оригиналната боја на веѓите,изгледа природно и доволно стилски.Произведено во Тајван.
Маскара за виткање Нежна вода-базирана формула,лесен за отстранување,не ја повредувајте кожата.Уникатниот високомолекуларен полимер има водоотпорен и не-својства за размачкување.и создава природно виткање трепки.Ја зголемува шминката на очите за да има шармантни очи.Долготрајни и водоотпорни,Виткање на трепките како природна кукла,со природно виткање и густ ефект,лесно додавајќи младешка и невина убавина на очите и шминката.Потекло:Тајван.
Должина маскара Нежна вода-базирана формула,лесен за отстранување,не ја повредувајте кожата.Уникатниот високомолекуларен полимер има водоотпорен и не-својства за размачкување.Со различни должини специјални влакна,ја зголемува и вреднува секоја ресница,долготраен и водоотпорен,трепка како маѓепсан лупин,луѓето можат’не помага, но погледнете второ.Потекло:Тајван.
Наша цел е да се развие силна, долгорочни односи со нашите клиенти, стратегија која бара од нас да вредност додадете на сите времиња. Ве молиме погледнете ја нашата

Маскара за веѓи

и да се најде на соодветни производи да се направи лесно и ефикасно својата работа. Ќе бидете импресионирани од нашиот квалитет и цени.