Како професионален Механички ајлајнерПроизводителот, набавувачот и извозник со една фабрика во Taiwan, Ние имајќи го во предвид новите бизнис трендови во светот, каде што многу успешна глобална веледрогерија и трговците на мало беа енергично вклучувајќи различни видови на производи како приод за да привлечат повеќе клиенти. Повеќе стилови, ве молиме да контактирајте не токму сега!

Механички ајлајнер

Шарена четка со врв за молив за очи Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни кутии за топчиња мастилото мазни и униформни сјајни бои,долготрајно,водоотпорен и анти-размачкајте цел ден,супер тенок врв на четката работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Боја четка врв ајлајнер~задебелена игра со бои,природни линии,слободно да го нацртате иновативниот молив за очи.Димензија: &Ослаш;8.8*L124 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Добро квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван
Шарено фломастер за очи Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни топчиња кутии мастилото мазни,сјајни или мат бои, ,долготраен и анти-размачкајте цел ден,тенок врв работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Боја Фелти врв за очи~Прилагодете ја дебелината на линијата како што сакате,храбро играјте со неограничениот ајлајнер во боја.Димензија: &Ослаш;9.5*L127 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Па квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван
Врв од четка за ајлајнер пенкало Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни топчиња кутии мастилото мазна и униформа боја,долготрајно,водоотпорен и анти-размачкајте цел ден,супер тенок врв на четката работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Ајлајнер со врв на четка~фини и мазни линии,лежерно исцртајте го заводливиот молив за очи.Димензија: &Ослаш;8.8*L124 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Добро квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван
Пенкало за очи со фломастер Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни топчиња кутии мастилото мазна и униформа боја,долготраен и анти-размачкајте цел ден,тенок врв работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Почувствуван врв за очи~Бесплатно играње со мазни линии,очите откриваат зрелост и невиност.Димензија: &Ослаш;9.5*L127 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Па квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван
Политика на компанијата е да се осигура дека вие и вашите клиенти имаат корист од сеопфатна советодавни услуги, иновативни и високо квалитетни

Механички ајлајнер

со конкурентна цена и за време на испорака, строго придржување кон роковите и лична посветеност кон секој проект.