Ајлајнер од фелт пенкало

Ајлајнер од фелт пенкало по најдобра цена во Taiwan.
CAPICOLOR INTERNATIONAL COSMETICS LTD. е professionalof компании кои развиваат различни спецификации за висок квалитет Ајлајнер од фелт пенкало. На технички персонал имаат долга историја на развивање на водечките компании за производи за овие индустрии, кое обезбедува сигурноста на готови производи производи. Ве молиме да бидат слободни да контактирате со нас за повеќе детали.
За да ги пронајдете и купувате најдобрите Ајлајнер од фелт пенкало, треба да знаете за највисок квалитет на производител, снабдувач, веледрогерија, дистрибутер, OEM и ODM од фабрика во Taiwan.
Нашите

Ајлајнер од фелт пенкало

производи се комплексно дизајнирани. Персоналот на компанијата ќе се обиде да обезбеди високо квалитетни услуги на клиентите и гарантира одличен информации за производот, Добредојдовте на новиот и стариот клиент да не посетите. За сите детали, никогаш не ве молиме да се двоумите да контактирате со нас.
  • Ајлајнер од фелт пенкало - CD SERIES
Ајлајнер од фелт пенкало
модел - CD SERIES
Пенкало за очи со фломастер

Нова стока.
Лесно се нанесува на окото,железни топчиња кутии мастилото мазна и униформа боја,долготраен и анти-размачкајте цел ден,тенок врв работи со тенки линии,отстранети со топла вода.
Почувствуван врв за очи~Бесплатно играње со мазни линии,очите откриваат зрелост и невиност.
Димензија: &Ослаш;9.5*L127 mm
  1. Материјал:ПП
  2. капа+Боја на телото:еднобојна инјекција.
  3. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome.
  4. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои.
  5. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО.
  6. Па квалитет,по потврдување на PPS 45 дена.
  7. Потекло:Тајван
Enquiry Now
производи Листа
Шарена четка со врв за молив за очи Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни кутии за топчиња мастилото мазни и униформни сјајни бои,долготрајно,водоотпорен и анти-размачкајте цел ден,супер тенок врв на четката работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Боја четка врв ајлајнер~задебелена игра со бои,природни линии,слободно да го нацртате иновативниот молив за очи.Димензија: &Ослаш;8.8*L124 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Добро квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван
Шарено фломастер за очи Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни топчиња кутии мастилото мазни,сјајни или мат бои, ,долготраен и анти-размачкајте цел ден,тенок врв работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Боја Фелти врв за очи~Прилагодете ја дебелината на линијата како што сакате,храбро играјте со неограничениот ајлајнер во боја.Димензија: &Ослаш;9.5*L127 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Па квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван
Врв од четка за ајлајнер пенкало Нова стока.Лесно се нанесува на окото,железни топчиња кутии мастилото мазна и униформа боја,долготрајно,водоотпорен и анти-размачкајте цел ден,супер тенок врв на четката работи со тенки линии,отстранети со топла вода.Ајлајнер со врв на четка~фини и мазни линии,лежерно исцртајте го заводливиот молив за очи.Димензија: &Ослаш;8.8*L124 mm Материјал:ПП капа+Боја на телото:еднобојна инјекција. капа+Телото може да биде мат завршено или Chtome. Боја на мастило:Црното,Кафеави или сопствени бои. Топло печат или екран на вештината на ЛОГОТО. Добро квалитет,по потврдување на PPS 45 дена. Потекло:Тајван